Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της Hellenic


 Για ακόμα μια φορά η Hellenic Seaways δείχνει το κακό της πρόσωπο!

Το δρομολόγιο από Πειραιά για Πόρτο Χέλι που κανονικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα έπρεπε να αναχωρήσει από Πειραιά στις 14:00, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην ώρα του!


Μετά από 2 ώρες ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό (που παρεμπιπτόντως ήταν μεγάλο λόγω των καλοκαιρινών διακοπών) κάτω από καυτό ήλιο της Αττικής και αφότου εμφανίστηκε το Dolphin 17, τους ανακοινώθηκε ότι τελικά θα ταξιδέψουν με το Dolphin 25.

Ο λόγος της καθυστέρησης? Ανεξήγητος προς το παρόν, όπως άλλωστε και ο λόγος αλλαγής του προβλεπόμενου ταχύπλοου! Κανένας υπεύθυνος, κανένας να αναλάβει την ευθύνη όλης αυτής της ταλαιπωρίας.

Και ας μην ξεχνάμε ότι οι ανεξήγητες αυτές καθυστερήσεις της εταιρίας αυτής, είναι πολύ συχνές ειδικά τον τελευταίο καιρό.!
Σ' αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων καλά κρατούν στα ύψη, μιας και η Hellenic αποτελεί μονοπώλιο για τα νησιά του Σαρωνικού.

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στην ακτοπλοϊκή εταιρία γιατί προάγει την τουριστική μας βιομηχανία και την προωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους ξένους. Και βέβαια μας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που αντιστοιχούν στα 25 €!!!!

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Λόγω καιρικών συνθηκών και για αποφυγή ταλαιπωρίας (άκουσον άκουσον) όπως ανακοινώθηκε μόλις, το ταχύπλοο θα πλεύσει συμβατικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πνευματικά Δικαιώματα

-Επιτρέπεται η αντιγραφή του κειμένου
-Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η αναφορά πηγής

nek-plan.blogspot.com