Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο Σχολικών Βιβλίων


Σας ενημερώνουμε ότι, για τις ανάγκες διάθεσης και αγοράς των σχολικών βιβλίων από ιδιώτες/βιβλιοπώλες ξεκινάει από την Τετάρτη 04/07/2012 την λειτουργία του το σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών και πώλησης σχολικών βιβλίων «Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο Σχολικών Βιβλίων» www.publications.cti.gr/e-shop της Διεύθυνσης Εκδόσεων ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ.

Αρχικά θα παρέχεται η δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής των εγγραφών των ενδιαφερομένων βιβλιοπωλών, μέσω του «Ηλεκτρονικού Βιβλιοπωλείου Σχολικών Βιβλίων».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την εγγραφή τους στο «Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο Σχολικών Βιβλίων». Η ζητούμενη συμπλήρωση των στοιχείων τους πρέπει να συνοδεύεται από ταυτόχρονη ανάρτηση των σχετικών ζητούμενων δικαιολογητικών (ΦΕΚ ίδρυσης για ΑΕ/ΕΠΕ, δήλωση έναρξης επαγγελματικής δραστηριότητας θεωρημένη από την εφορία κλπ), ώστε να ακολουθήσει έλεγχος στοιχείων και πιστοποίηση τους από το σύστημα του «Ηλεκτρονικού Βιβλιοπωλείου Σχολικών Βιβλίων» .

Μετά τον έλεγχο και την πιστοποίησή τους, οι πιστοποιημένοι χρήστες του «Ηλεκτρονικού Βιβλιοπωλείου Σχολικών Βιβλίων» θα λάβουν σχετική ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Άμεσα θα αναρτηθεί ο τιμοκατάλογος των σχολικών βιβλίων καθώς και η πολιτική πωλήσεων σχολικών βιβλίων σε ιδιώτες/βιβλιοπώλες της Διεύθυνσης Εκδόσεων ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ στο www.publications.cti.gr/e-shop.

Η υποβολή παραγγελιών αναμένεται να ξεκινήσει από 20 Αυγούστου 2012.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πνευματικά Δικαιώματα

-Επιτρέπεται η αντιγραφή του κειμένου
-Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η αναφορά πηγής

nek-plan.blogspot.com